Menu Premium

Je kunt je nu aanmelden voor de Quake Champions Closed Beta

Yannick van Doorn 09/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

The wait is over. The arena calls. Champions will rise! Het is een tijdje stil geweest rond de nieuwe arena shooter van uitgever Bethesda en ontwikkelaar id Software, maar het wachten is voorbij. Je kunt je nu aanmelden voor de Quake Champions Closed Beta, welke ergens in de aankomende weken zal beginnen.

Sinds we weten dat Quake Champions in aantocht is nadat de game op de E3 van 2016 aangekondigd werd hebben we nog niet bijster veel van de game kunnen zien. Wel was er op de QuakeCon in augustus vorig jaar een eerste gameplay trailer. We kregen een klein kijkje in de keuken van verschillende maps en precies zoals we gewend zijn van de serie zat de trailer vol brute actie en kills. Voor diegenen die nu echt niet meer kunnen wachten om zelf met de game aan de slag te gaan is er het goede nieuws dat je je per direct kan inschrijven voor de Quake Champions Closed Beta.

De Quake Champions Closed Beta is de eerste mogelijkheid om de verschillende Champions eens aan de tand te voelen. Ondanks dat elke Champion zijn eigen abilities heeft draait het volgens creative director Tim Willits nog altijd alleen om skills. De ene Champion kan teleporteren, een andere kan onzichtbaar worden of juist door muren kijken, maar uiteindelijk kunnen ze allemaal rocket jumpen en kan elke Champion elk wapen gebruiken.

De aankondiging van de Quake Champions Closed Beta komt met deze korte trailer met nog meer brute actie:

Wanneer Quake Champions daadwerkelijk uitgebracht zal worden op PC is nog niet bekend gemaakt, maar dat mag de pret niet drukken, want binnen afzienbare tijd zullen de eerste gamers hun opwachting maken in de arena. Ga jij je inschrijven en met de Quake Champions Closed Beta aan de slag?

Bron: Polygon

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch