Menu Premium

Dead Rising 1 en 2 komen op 13 september naar je PS4 of Xbox One

Boy Körver 09/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Capcom gooit er weer heel wat Dead Rising content uit in 2016. Naast de aankondiging van Dead Rising 4 liet werd vorige maand bekend dat Capcom van plan is de eerdere delen uit de serie nogmaals uit te brengen. Vandaag weten we weer meer; Dead Rising 1 en 2 komen op 13 september naar je PS4 of Xbox One.

Het eerste deel in de zombie-sloopgame dateert alweer uit 2006 en kwam exclusief uit op de Xbox 360. Het vervolg, Dead Rising 2, was vier jaar later te spelen op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Nu, tien jaar na het verschijnen van het origineel, vindt Capcom het dus tijd om de games opnieuw uit te brengen op de current-gen consoles.

We hebben het hier over drie games die in de remake gaan: Dead Rising, Dead Rising 2 en Dead Rising 2: Off the Record. Die laatste was al een remake van het tweede deel, maar dan met onze Frank West in de hoofdrol. De remakes worden opgepoetst en zijn op een frame rate van 60 frames per second en een 1080p resolutie speelbaar. Ook zullen alle costumes gewoon in de game te vinden zijn.

Ga jij deze oude gediende (nog eens) checken op de huidige console? We horen het graag van je! Het kan in ieder geval vanaf 13 september aanstaande op de PlatStation 4 en Xbox One. Dead Rising komt overigens ook uit op de PC, het tweede deel was al speelbaar via Steam.

Bron: Polygon

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch