Menu Premium

UPDATE: Dead Rising 1 en 2 keren gruwelijk hard terug op consoles en PC

Suzanne de Jong 19/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Capcom heeft inmiddels bevestigd aan Eurogamer dat Dead Rising naar de PlayStation 4 komt. Ook komt de game naar de Xbox One en PC, terwijl Dead Rising 2 en Dead Rising 2: Off the Record – welke al beschikbaar zijn op PC – ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komen. Binnenkort zal Capcom met meer nieuws naar buiten komen omtrent deze versies van de zombiegames, gezien we op dit moment niet weten of het hier om remasters of een re-release gaat.

Origineel bericht:

Aan Dead Rising 4 kom je niks te kort dit najaar. Niet alleen Dead Rising 4 verschijnt op de Xbox One en PC (later waarschijnlijk ook op de PlayStation 4), maar we hebben meer gehoord in de wandelgangen. Het lijkt er namelijk op dat Frank West eind dit jaar zombies gaat slachten op de PS4 in Dead Rising Remastered!

In 2006 kwam de eerste Dead Rising uit voor onder andere de Xbox 360 en PlayStation 3. Nu gaan er geruchten de ronde dat er een remaster van de originele Dead Rising naar de PlayStation 4 zou kunnen komen. Dit op basis van een gelekte trophy-lijst, die overeen komt met de originele game. Het zou wel bijzonder zijn als dit gerucht waar is, gezien het feit dat Microsoft met Dead Rising 4 sowieso een (timed) exclusive deal heeft. Dead Rising 4 moet op 6 december uitkomen en als deze geruchten waar zijn, moet Dead Rising Remastered ook ergens eind het jaar uitkomen.

Vind jij het ‘zombietastisch’ als er een remaster zal komen van het eerste Dead Rising-deel? En zou je het eerlijk vinden als de PlayStation eigenaars nu een remaster krijgen en de Xbox One-spelers daarentegen het vierde deel Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch