Menu Premium

Patch 2.3 verbetert Ranked Play in Rainbow Six Siege

Karim Shehata 30/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege verscheen eind vorig jaar en heeft sindsdien al een aantal updates gehad. Wellicht is de aankomende update, patch 2.3, echter de grootste update die de game tot nu toe gehad heeft. Deze patch moet Ranked Play gaan verbeteren in de game, samen met een hele hoop andere dingen.

Als ik zeg “een hele hoop andere dingen”, is dat niet overdreven. Iets wat je in eerste instantie het meest zult merken, mocht je de game vaak spelen met Operation Black Ice operators Frost en Buck, is dat deze characters aangepast zijn. Het is geen geheim dat de shotgun van Frost iets te krachtig was en nu is de range van haar wapen dan ook aangepast. Buck doet na deze patch echter precies het tegenovergestelde, gezien zijn Skeleton Key nu meer damage doet. Ook neemt de terugslag van de SMG-11 toe na het installeren van deze update.

Dit alles is echter nog maar een fractie van wat er middels patch 2.3 wordt aangepast in Rainbow Six Siege. Zo zijn de spawn-plekken aangepast om het aantal spawn-kills terug te dringen, is lag compensation nu meer in het voordeel van spelers met een lage ping en zal een Ranked match niet meer beginnen zonder dat er tien spelers in de lobby zitten.

Voor de volledige lijst aan aanpassingen verwijzen we je door naar het Ubisoft-forum middels de bronvermelding. Patch 2.3 is vanaf vandaag beschikbaar op de PC en verschijnt rond 5 april op PlayStation 4 en Xbox One. Sta jij achter deze aanpassingen voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Ubisoft

Patch 2.3 moet Ranked Play verbeteren in Rainbow Six Siege

Patch 2.3 moet Ranked Play verbeteren in Rainbow Six Siege

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch