Menu Premium
Loading...

Paragon krijgt volledige retailversie op PlayStation 4

Tim Koelen 26/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast dat de free-to-play MOBA van Epic Games een digitale release kent, zal Paragon ook een retailversie krijgen. Helaas is het fysieke exemplaar vooralsnog alleen te pre-orderen in de Verenigde Staten, een Europese versie is nog niet uitgesloten.

De retailversie van Paragon gaat door het leven als de Essentials Edition en komt met een heleboel extra’s: vijf skins, waaronder de exclusieve launch skin ‘Wasteland Twinblast’ en 6,000 Paragon Coins, waarmee je onder andere skins, boosts, Master Challenges en andere items kan kopen. Ook bevat deze editie vijf reputatie boosts, waardoor je sneller beloningen krijgt. Daarnaast kun je vijf Hero Master Challenges verwahten, welke beschikbaar worden gemaakt voor de helden Twinblast, Sevarog, Iggy en Scorch en twee nog onbekende helden. Tot slot geeft elke Master Challenge direct een Challenger Skin en een permanente XP boost en nog meer extra’s.

Als je de Paragon: Essentials Editions voorziet van een pre-order, krijg je er nog 1,000 Paragon Coins bij. De retailversie van Paragon verschijnt 7 juni voor de PlayStation 4, terwijl de game op de PC alleen digitaal te verkrijgen is.

Paragon krijgt volledige retailversie op PlayStation 4

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch