Menu Premium

Pac-Man krijgt een Battle Royale mode op de Switch

JeffreyHage 07/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De 8-bit klassieker Pac-Man is terug! Het gele happertje  komt nu ook met zijn eigen Battle Royale mode! Ja, je leest het goed. Je kunt de game vanaf vandaag met 99 andere spelers op de Switch spelen. De game heeft daarnaast ook meer betaalde content die je vandaag in de Nintendo Eshop kunt vinden. Maar hoe werkt deze Battle Royale als je alleen maar je eigen Pac-Man kunt zien?

Pac-Man Battle Royale: Eén grote chaos

De game is vanaf vandaag zogezegd in de Nintendo Eshop te vinden. Wat je op jouw scherm ziet is jouw eigen Pac-Man game met daarnaast nog 98 andere spelers. Met 8 verschillende strategieën (die je hieronder kunt zien) kun je de game op een andere manier spelen dan je gewend bent. Daarnaast kun je ook andere spelers naaien door spookjes te eten en je tegenstanders zo meer spookjes toe te sturen. Uiteraard is het de bedoeling om alle spookjes op te eten voordat je zelf uit het spel ligt. Met deze twist kun je deze game (die inmiddels alweer 40 jaar oud is!) nog eens in een nieuw jasje beleven. En hebben we daarnaast al gezegd dat je het thema van je Pac-Man game aan kunt passen? Oh jazeker, met thema’s als Xevious GALAGA en Dig Dug kun je die hele 80’s vibe terug in je huiskamer halen.

8-bit blijft populair

Pac-Man is natuurlijk een game die iedereen herkent. En anders moet je jezelf gaan schamen. Het is een simpel concept, maar blijft nog steeds leuk om te spelen. Het is de Genesis van het gamen zoals we dat nu kennen. De 8-bit stijl van Pac-Man blijft daarnaast ook om de zoveel tijd weer terugkomen. Zo heeft Steven zich vorige week (en nu nog steeds) veel lol gehad met Narita Boy; een game waar je deze week meer over gaat horen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch