Menu Premium
Loading...

Overwatch krijgt na release gratis nieuwe heroes en maps

Rik Koning 08/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Overwatch zal na de release gratis nieuwe heroes en maps krijgen. Dit is bekendgemaakt in een nieuwe Developer Update-video door game director Jeff Kaplan. In deze video geeft Kaplan onder andere extra informatie over het uitzetten van de in-game muziek, de mogelijke toevoeging van een killfeed, killcams en dus ook over hoe het invoeren van maps en heroes zal werken. Overwatch werd vorig jaar tijdens de Blizzcon aangekondigd en zal in de lente van 2016 verschijnen.

Begin november zorgde Overwatch voor wat verbazing binnen de community, toen bekend werd dat de game niet free-to-play zal zijn. Na de release van Hearthstone en het enthousiasme van Blizzard over free-to-play modellen in interviews in het verleden, verwachtte de meeste fans dat ook Overwatch deze trend zou gaan volgen. Kaplan liet een maand geleden echter weten dat het niet bezitten van heroes een te grote impact kon hebben op de gameplay en dat daarom is besloten om Overwatch tegen betaling in de winkel te leggen.

In de Developer Update – die je hierboven kunt bekijken – vertelt Kaplan dat hij erg tevreden is over de 21 heroes die momenteel in de game zitten en hoe gebalanceerd ze aanvoelen. Toch hebben ze bij Blizzard al goede ideëen over nieuwe heroes en maps, én hebben Kaplan en zijn team besloten dit als gratis content aan te bieden na de release. De echte Overwatch-liefhebbers kunnen tot die tijd de game volledig uitpluizen, want deze zou volgens Kaplan een aantal hints en easter eggs bevatten die naar nieuwe content verwijzen.

Overwatch krijgt na release gratis nieuwe heroes en maps

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch