Menu Premium
Loading...

Overwatch Animated Short The Last Bastion laat het verhaal zien

Suzanne de Jong 18/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al voordat Overwatch uit kwam op 24 mei dit jaar, wisten ze bij Blizzard heel goed hoe ze de characters kennis moesten laten maken met het publiek. Zo gingen Winston, Soldier 76, Widowmaker samen met Tracer en Hanzo samen met Genji al voor op de traditie. Vandaag kunnen we Bastion ook van het lijstje afstrepen, want de Overwatch Animated Short The Last Bastion laat het verhaal zien.

Overwatch wordt duidelijk langzaam maar zeker uitgebouwd. Dit is niet nieuw voor een Blizzard-franchise, het werd – en wordt nog steeds – veelvuldig gedaan bij games als World of Warcraft en Heartstone. Zo heeft Overwatch er inmiddels één nieuwe character bij gekregen. Gisteren werd ook de nieuwste map Eichenwalde onthuld op de Gamescom.

In de Animated Short van Bastion is te zien hoe het gele vogeltje, wat altijd vergezeld is met Bastion, hem vindt in het bos, bedolven onder heel veel mos en bloemen. Zodra Bastion wordt opgeschrikt, is het gedaan met de rust en zien we hoe hij kotermetten maakt met de omgeving, maar dit lijkt niet zonder consequenties…

Wat vind jij van de nieuwste Animated Short die het verhaal van Bastion laten zien? En vind jij dit een leuke manier waarop Blizzard de speelbare characters uitdiept? Deel je mening met ons in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch