Menu Premium
Loading...

Nieuwe hero Ana knalt Overwatch binnen

Karen Koch 12/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week zeiden we dat naar alle waarschijnlijkheid de nieuwste Overwatch hero op 21 juli zou worden onthuld. Gelukkig voor de ongeduldigen onder ons blijkt dit veel eerder te zijn. De nieuwe hero Ana knalt Overwatch binnen met een vette gameplay trailer. Bekijk Ana’s skills hierboven en vergeet vooral niet te laten weten wat je van haar vindt. Vet, juist niet, of iets heel anders?

Ana is een, zoals voorspeld, long-range hero. Net zoals Widowmaker speelt de nieuwe hero Ana het liefst met snipers, al zij het met een iets ander doel. Ana is namelijk een support hero: long range healing bullets? Yes please! Dit betekent niet dat ze geen rake klappen uit kan delen, want ook offensief kan Ana behoorlijk wat schade aanrichten.

Qua verhaal heeft Ana duidelijk connecties met Reaper en Soldier 76, maar ook zijn er linkjes naar Widowmaker te gooien. Hoe ze precies in de groep ligt, zullen we binnenkort te weten komen. Zodra Ana speelbaar is in de game zullen deze vragen snel genoeg opgehelderd worden.

De nieuwe hero Ana knalt Overwatch binnen, maar daarbij houdt het Overwatch nieuws van de dag nog niet op. Er is namelijk ook nog een nieuwtje over de Competitive Mode van Overwatch opgedoken. Kan je je nog herinneren dat je tegen een team van Soldier 76’s, Bastions of Hanzo’s moest vechten? Nou, binnenkort niet meer. Er komt een update aan waardoor teams in Competitive Mode slechts één van elke hero mogen hebben. Blizzard benadrukt wel dat dit alleen voor Competitive geldt, dus niet voor Quick Play. Daarnaast zijn er nog een aantal aanpassingen die eraan staan te komen, meer daarover lees je hier.

Heb je de trailer voor de nieuwe hero Ana al bekeken? Ben jij al enthousiast om met haar aan de slag te gaan, of laat jij support lekker aan je teamleden over? Laat vooral wat van je horen, want we zijn erg benieuwd naar de reacties!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch