Menu Premium

Gelekte Overwatch 2 trailer showt nieuw karakter Sojourn

Dansky 14/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms heb je wel eens dat je een emmer optilt met water en dat de helft eruit lekt. Vervelend, maar met een dweiltje is het probleem snel opgelost en permanent verdwenen. En soms laat je wel eens wat los op het internet en dan heb je pech. Want dat gaat nooit meer weg. En zelfs als je het van het Taiwanese Overwatch Youtube kanaal haalt verschijnt het ergens anders toch wel weer. Zo ook bij deze nieuwe trailer van het nieuwe karakter in Overwatch 2. Ontmoet Sojourn!

Het internet is sneller dan het licht en de moderators van Overwatch 2 kanalen

De video is waarschijnlijk per ongeluk, of expres per ongeluk, te vroeg op het Youtube kanaal gezet. Wanneer Overwatch 2 precies uit komt is nog niet bekend helaas. De game heeft een moeilijk development proces mede door de aantijgingen tegen Blizzard natuurlijk. Maar op 26 april komt de PvP beta uit van de nieuwe titel en waarschijnlijk zou deze video een week daarvoor online moeten komen. Je wilt natuurlijk wel mensen écht excited maken voor deze titel.

Wie is Sojourn?

Maar wie is deze chick? Als je de video hieronder bekijkt leer je al een hoop. Zo kan zij onder shields en andere projectielen door sliden ala Apex Legends. Daarnaast heeft zij een wapen, een hele dikke railgun, die zo te zien twee verschillende modi heeft: een AoE explosief en je reguliere kogels. Ook lijkt het erop alsof ze uit haar arm nog een blijvende AoE damage bom heeft. Haar ultimate? Een gigantische laser. Die door enemies heen gaat. Dus de video’s over pentakills met één ultimate kan je alvast verwachten. De eerste nieuwe karakter sinds Echo en het was hard nodig voor het roster van Overwatch.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch