Menu Premium
Loading...

GK Journaal over de shitshow die Activision/Blizzard momenteel is

18/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo, ga er maar even goed voor zitten (moet je sowieso altijd doen bij onze content), want het is goed ball bij Activision/Blizzard. En dat brengen in deze editie van het GK Journaal haarfijn in beeld. Want het zou zo maar zijn de onze baas Bobby Kotick daar de Kerst niet haalt. Een artikel in de Wallstreet Journaal liet immers overduidelijk zien dat hij niet alleen wist van alle misstanden bij zijn bedrijf, maar er ook nog eens echt een actief onderdeel in was. Dan wordt jouw verhaal dat je alles gaat oplossen opeens een stuk minder geloofwaardig. Twee games bevinden zich in de zogenaamde developer’s hell. De een wat meer dan de ander, maar dat het lekker loopt kun je niet zeggen. We hebben het over Beyond Good & Evil 2 en de reboot van Saints Row.

Bobby Kotick is bij Activision minder inclusief dan gedacht

Activision/Blizzard dus. Of beter gezegd, mister Kotick. De man die er persoonlijk voor zou gaan zorgen dat alles goed ging komen. Want hij stond voor een veilige werkplek waar man en vrouw gelijk werden behandeld. Dat verhaal klinkt sinds het begin van deze week ineens ietwat minder overtuigend. De Wall Street Journaal kwam namelijk (inclusief bewijs) met een artikel dat liet zien dat Bobby Kotick onderdeel van het probleem bij Activision was. Sterker nog, hij speelde er een leidende rol in. Gevolg, rebellie, woede en een aandelenkoers die naar beneden kukelde. Wat is er aan de hand en hoe gaat dit aflopen? Je ziet en hoort het in een nieuwe GK Journaal.

Wat is er aan de hand met Beyond Good & Evil 2?

We hebben ook nieuws over de makers van de Yakuza-games en Judgment. Zij hebben de fans goed nieuws te vertellen. Nieuws waar fans Daan en Skate blij van worden. Wil je we weten wat dat nieuws is? Dan hoeven we je toch niet meer te vertellen wat je dan moet doen…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch