Menu Premium

Oud-medewerker Virtuos zegt aan Just Cause 3 te hebben gewerkt

Angelique Grift 23/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl er nog gewacht wordt op een officiële mededeling over de eventuele ontwikkeling van een nieuwe game in de Just Cause-serie, komen er steeds meer toch steeds meer tekenen van leven. Dit keer zegt een oud-medewerker van Virtuos eerder dit jaar aan Just Cause 3 te hebben gewerkt. Aldus zijn LinkedIn-profiel en dat zijn niet de enige games op zijn lijstje.

In maart van dit jaar heeft de oud-medewerker Virtuos verlaten en heeft tijdens zijn tijd bij het bedrijf aan meerdere games gewerkt. Naast de eerder genoemde game schijnt hij ook gewerkt te hebben aan twee andere games namelijk,  Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes en Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Virtuos, een Chinese outsourcing studio, wordt overigens vaker ingehuurd door uitgevers of ontwikkelaars om mee te werken aan grote titels.

De oud-medewerker is trouwens niet de enige die informatie over Just Cause 3 lekte. Ook op het LinkedIn-profiel van Avalanche Studios CEO Christopher Sundberg wordt er vanaf vorig jaar gehint naar de maak van Just Cause 3. Op zijn profiel staat dat hij werkt aan een onaangekondigde sandbox actie-game voor een bekende gamesserie. Eerder opende de link van dit project de Just Cause-website, maar doordat dit een hele onsubtiele hint is, heeft Sundberg het project op zijn profiel gelinkt aan de website van Avalanche Studios.

De game moet nog officieel worden aangekondigd, maar er zijn dus al hardnekkige geruchten dat de nieuwste telg voor de serie al in ontwikkeling is en zelfs in juni 2015 klaar moet zijn voor de current-gen consoles. Het lijkt met deze geruchten alleen maar een kwestie van afwachten voor Just Cause 3 officieel wordt aangekondigd.

Oud-medewerker Virtuos zegt aan Just Cause 3 te hebben gewerkt

Oud-medewerker Virtuos zegt aan Just Cause 3 te hebben gewerkt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch