Menu Premium

Ori and the Will of the Wisps is aanwezig tijdens The Game Awards

Alex 17/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ori and the Blind Forest was een groot succes. De game kreeg lovende kritieken van zowel de media als de consument. Een vervolg kon daarom natuurlijk niet lang uitblijven en tijdens de E3 van 2017 werd daar Ori and the Will of the Wisps aangekondigd. Het is al enige tijd stil rondom deze game. Echter volgens Geoff Keighley gaan wij meer zien tijdens The Game Awards, die volgende maand gehouden gaat worden.

Meer Ori is altijd goed

Keighley liet dit weten middels een Tweet. Tijdens The Game Awards gaan wij nieuwe beelden zien van Ori and the Will of the Wisps. Wat wij precies gaan zien tijdens de show is echter nog niet bekendgemaakt. Ontwikkelaar Moon Studios zal in ieder geval aanwezig zijn om de laatste ontwikkelingen rondom deze game aan het grote publiek te laten zien.

In Ori and the Will of the Wisps kruip jij als speler wederom in de huid van de guardian spirit Ori. De game brengt de speler deze keer buiten The Forest of Nibel, het bos waar het origineel zich in afspeelt. Ori gaat deze keer de grote wereld in en zal uiteraard de nodige uitdagingen moeten zien te overleven. Will of the Wisps zal de bekende grafische stijl mee krijgen als deel één, waar veel fans verliefd op zijn geworden. De game zal vanaf 11 februari 2020 te spelen zijn op zowel de Xbox One als op Windows 10-systemen.

The Game Awards

The Game Awards zal op 12 december aanstaande gehouden worden in het Microsoft Theater in Los Angeles. De show zal ook deze keer weer gepresenteerd worden door geestelijk vader Geoff Keighley en zal voor de zesde keer gehouden worden. Wat verwacht jij van de nieuwe Ori? Gaan wij veel nieuwe dingen zien tijdens The Game Awards? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch