Menu Premium
Loading...

Ori and the Blind Forest Review

12/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zo ver, op 11 maart is een nieuwe game uitgekomen en die heet Ori and the blind Forest! JJ en Skate zitten nu al voor je klaar om hun  mening te geven over deze bijzondere game die de aandacht trok van heel veel mensen! Wat is er zo speciaal aan deze game? Werkt deze game op je zenuwen of kun je lekker achterover leunen? Je ziet het in deze Ori and the Blind Forest Review.

Ori And The Blind Forest is een platform adventure game ontworpen door een antal zelfstandig ontwikkelaars onder de naam Moon Studios. Als speler bestuur je Ori, een witte geest die er uit ziet als een soort vosje. Je probeert de mysteries van het stervende bos op te lossen. Je wordt alleen wel tegengezeten door Kuro, een uil die je aan zijn klauwen probeert te rijgen. Door het oplossen van platformpuzzels kun jij, Ori, het bos redden.

De versies voor de Xbox One en de PC zijn uit, maar de Xbox 360 versie komt later.

Zijn JJ en Skate nog steeds zo onder de indruk van deze game nadat ze het zelf gespeeld hebben? Je ziet het hier! Laat meteen ook achter in de comments wat jij vindt van de stijl van Ori and the Blind Forest!

Ontwikkelaar: Moon Studios
Uitgever: Microsoft Studios
Platform: Xbox One, Xbox 360, PC

Ori and the Blind Forest Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch