Menu Premium

Open beta Fable Legends uitgesteld tot lente 2016

Karim Shehata 14/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eigenlijk zouden we dit jaar nog aan de slag kunnen met de open beta van Fable Legends. De closed beta van de game loopt al een tijdje, maar deze zou dus eigenlijk dit jaar nog opengesteld worden. Gezien er weinig schot in de zaak zat en het redelijk stil is gebleven rondom de game, is het niet zo gek dat – met nog maar een halve maand in 2015 voor de boeg – is besloten om de open beta uit te stellen tot de lente van 2016.

Lionhead Studios heeft deze aankondiging gedaan op de Fable Legends-website. De ontwikkelaar bedankt iedereen die meedoet en wil meedoen aan de closed beta, welke overigens gewoon door blijft lopen. Om de pijn te verzachten, worden er 100.000 extra mensen toegelaten tot deze beta. De mensen die inmiddels het langst wachten op toegang, maken vanzelfsprekend als eerst aanspraak op een plekje in de closed beta.

De ontwikkelaar, welke ooit onder leiding stond van Peter Molyneux, geeft aan dat het de open beta heeft uitgesteld om de game nog beter te maken. Lionhead Studios wil nog iets langer luisteren naar de feedback van de spelers die de game nu al kunnen spelen, om dit toe te kunnen passen op de open beta. Oorspronkelijk maakte de game deel uit van de ‘Greatest Games’ line-up van Microsoft voor 2015, maar dit haalt de free-to-play Fable-game dus niet.

De open beta van Fable Legends verschijnt nu in de lente van 2016. Uiteindelijk zal de game verschijnen voor Windows 10 en Xbox One.

Bron: Lionhead Studios

Open beta Fable Legends uitgesteld tot lente 2016

Open beta Fable Legends uitgesteld tot lente 2016

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch