Menu Premium

Ook Dying Light 2 wordt uitgesteld naar 2022: 4 februari is nieuwe datum

Mitchel Hoes 14/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste tijd zijn er veel games verschoven. En allemaal naar begin 2022. En dus kon je er op wachten De volgende uitsteller heeft zich aangediend. Het gaat vandaag om Dying Light 2. In een tweet liet de ontwikkelaar weten dat ze slecht nieuws hadden. Ze willen graag transparant en eerlijk zijn tegen de community. Daarom kwamen ze naar buiten met een vervelende mededeling. Dying Light 2 wordt met twee maanden uitgesteld naar 4 februari 2022.

Het verhaal van Dying Light 2

Kruip in de huid van Aiden Caldwell. Hij is geïnfecteerd en iop zoek naar een geneesmiddel. In de stad zijn er verschillende facties. De game speelt zich 15 jaar na de gebeurtenissen van de eerste Dying Light af. Daar was het Harran-virus over de wereld verspreid. Nu is het verder geëvolueerd. Het is nu zo ver dat de tijdsperiode van deeltje 2 een eigen benaming heeft. Het is de moderne versie van de donkere middeleeuwen.  Afgezien van facties, is er nog een nieuwe verandering. De ontmoetingen met zombies gaan minder frequent zijn. De stad wordt overdag voornamelijk bevolkt door overlevenden en factieleden. Alleen ’s nachts, wanneer iedereen naar binnen gaat, komen de zombies naar buiten. Zombies zijn ook binnen te vinden in onbewoonde gebouwen.

Niet de eerste keer dat het is uitgesteld.

Het is niet de eerste keer dat Dying Light 2 werd uitgesteld. De game werd aangekondigd tijdens de E3 van 2018. Toen zagen we ook de eerste gameplaybeelden. De game is sindsdien regelmatig uitgesteld. Officieel zou het in 2019 uitkomen. Toen werd het uitgesteld naar voorjaar 2020. Maar 2020 werd niet gehaald. Daarna kwam uitstel naar december 2021. En vandaag krijgen we te horen van de ontwikkelaars dat het spel weer is verschoven. Nu moet de game op 4 februari 2022 uitkomen. Gaat de game vet worden, of is de hype nu wel voorbij? In de aankomende maanden zal de ontwikkelaar verschillende test versies uitbrengen. Misschien komen we er dan achter of het inderdaad een goed idee was om het spel uit te stellen.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch