Menu Premium
Loading...

EvdWL over Inside-Xbox, Tokyo Gameshow en meer

08/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag en dat betekent maar één ding, zelfs in deze rare tijden. En dat is een gloed nieuwe Einde van de Week Live. We hebben ook deze week meer dan genoeg om over te praten, want er zijn veel dingen gebeurd in gaming land. Bijvoorbeeld over de Inside-Xbox presentatie van gister avond. Veel negatieve reacties vooral. Maar was het ook wel echt zo slecht of viel het na een nachtje slapen toch nog wel mee? Daan, Koos en JJ hebben er allemaal hun eigen mening over en die gaan ze ook zeker met jullie allemaal delen in deze Einde van de Week Live.

Was de Inside-Xbox presentatie echt zo slecht?

Het is natuurlijk het grootste gespreks-onderwerp van deze vrijdag, de Inside-Xbox presentatie van gister middag. We hebben het er in de stream van gister natuurlijk ook al over gehad, maar er is nog genoeg om over te praten. Er kwamen bijvoorbeeld nieuwe feiten naar boven. Grootste manco was dat de games die werden geshowd, niet echt de games waren die mensen wilden zien. Mensen hadden gehoopt op echte Triple A games voor de nieuwe console, maar die kregen ze eigenlijk niet te zien. Assasin’s Creed Valhalla was wel van de partij, maar iedereen wilde een gameplay demo zien en die kwam er niet. Nou ja, een minimale gameplay trailer dan. Want hoeveel echte gameplay zat er nou eigenlijk helemaal in. Dus wat hebben we nou echt gezien tijdens deze presentatie behalve dat de camera’s van de werknemers van Xbox slechter zijn dan die van ons in quarantaine? Dit en veel, veel meer in Einde van de Week Live.

Krijg 200 euro korting op de GS65 9SD gaming laptop van MSI

Mocht je nog een gaming laptop nodig hebben, dan krijg je nu 200 euro korting op de aanschaf van de GS65 9SG laptop van MSI. Bij Bol.com gaat de GS65 namelijk voor 1399 euro de virtuele deur uit, in plaats van 1599 euro. En met de 200 euro die je overhoudt kun je dan vier nieuwe games kopen, of met je vriendin twee keer naar de Efteling gaan of straks als de terrassen weer open gaan, een stuk of 60 biertjes.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch