Menu Premium

Oneindig sprinten gaat niet meer mogelijk worden in Call of Duty: WW2

Maarten van Steijn 26/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar kwam Infinity Ward aanzetten met CoD: Infinite Warfare. Dit jaar is het weer de beurt aan Sledgehammer om een nieuwe Call of Duty game op te leveren. Inmiddels is er al heel wat informatie bekendgemaakt tijdens de reveal van Call of Duty: World War 2, maar we zijn er nog lang niet. Onlangs heeft Sledgehammer’s CEO Michael Condrey wel een vrij cruciale vraag beantwoord op Twitter:

Het oneindig sprinten is iets wat we veel terugzagen in de afgelopen Call of Duty games, maar aangezien Sledgehammer al aangegeven heeft de game wat meer naar het realisme te willen trekken dan in de vorige delen, is dit niet geheel onverwachts. Of dit alleen in de singleplayer of ook in multiplayer matches doorgevoerd gaat worden is natuurlijk nog maar de vraag.

Dat ook deze CoD weer rondrennen en vertrouwen op je hand-oog coördinatie een sterke rol gaat spelen, is wel een ding dat vaststaat. Of het weglaten van oneindig sprinten daarentegen de snelheid doet verminderen in multiplayer matches is dus nog maar de vraag.

Call of Duty: World War 2 gaat op 3 november uitkomen voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Mocht je niet kunnen wachten, dan is het mogelijk na een pre-order mee kunnen doen aan de beta, middels een redeem code.

Is Sledgehammer lekker bezig of is het ‘back to the roots’ nu wel heel erg serieus genomen? Laat weten in de comments hoe jij hierover denkt.

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch