Menu Premium

De Call of Duty: WW2 reveal trailer is geland

Richard den Toom 26/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De reveal van Call of Duty: WW2 is achter de rug en er is een tipje van de sluier opgelicht over hoe de game er straks uit gaat zien. Activision is duidelijk voorzichtig met het naar buiten brengen van informatie en probeert het kruit zoveel mogelijk droog te houden voor de E3. Er is gelukkig genoeg moois getoond, dus laten we beginnen met wat er wél is onthuld en ten eerste is dat de Call of Duty: WW2 reveal trailer!

Call of Duty gaat terug naar de roots, zoveel is ondertussen wel duidelijk, maar CoD: WW2 zal een stuk cinematischer worden dan de vorige CoD-delen die zich afspeelden in de Tweede Wereldoorlog. Ontwikkelaar Sledgehammer heeft uitgebreid research gedaan om een zo authentiek mogelijke WO2-ervaring neer te zetten met kameraadschap als hoofdthema. HBO-serie Band of Brothers is overduidelijk een belangrijke inspiratiebron. Bereid je voor om opnieuw de stranden van Normandië te betreden en de nazi’s in Frankrijk, België en Duitsland te lijf te gaan.

Over de zombiemodus en de multiplayer wilden de ontwikkelaars nog niks prijsgeven, dat wordt bewaard voor de E3. Call of Duty: WW2 moet op 3 november verschijnen voor PC, Playstation 4 en Xbox One.

Laat in de comments weten wat jullie van de onthulling van Call of Duty: WW2 vinden. Zijn jullie enthousiast over de getoonde beelden? Willen jullie eerst meer zien voor je oordeel velt? Of vinden jullie het helemaal niks?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch