Menu Premium
Loading...

Olav Mol debuteert in F1 2020 als in-game commentator

Koos Mooten 19/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het hoge woord is eruit Olav Mol zal de game F1 2020 voorzien van zijn commentaar. Dat maakten ontwikkelaar Codemasters en uitgever Koch Media dinsdag bekend. Het zal voor het eerst zijn dat Olav Mol zijn stem zal verlenen aan de officiele Formule 1 game.

Olav Mol een begrip in Formula 1 Nederland

Mol is sinds jaar en dag al het gezicht van de F1 in Nederland. De enthousiaste commentator maakte in 1991 zijn debuut in dienst van de NOS bij de Grand Prix van Monaco. Sinds 2013 is de fanatiekeling in dienst bij Ziggo Sport (voorheen beter bekend als Sport1) waar hij vanaf 2016 en de definitieve doorbraak van Max Verstappen wederom wordt bijgestaan door zijn trouwe pitreporter Jack Plooij.

Codemasters komt met vernieuwingen

De game kent naast het commentaar van Mol een aantal nieuwe toevoegingen ten opzichte van voorgaande delen. Zo is het nu voor het eerst mogelijk om een eigen raceteam op te zetten in de My Team modus. Kan je de strijd aan gaan met vrienden vanaf je eigen bank in de split-screen modus en zijn er wat kleinere veranderingen doorgevoerd in de handling van de auto’s om dichter bij de realiteit te komen.

Als kers op de taart kunnen we als Nederlanders extra trots zijn want Circuit Zandvoort maakt na 35 jaar zijn return. Het mocht dan helaas niet doorgaan in het echte leven, maar digitaal valt deze monumentale dag oneindig opnieuw te beleven. Benieuwd of de game iets voor jou is? Vergeet dan niet onze hands-on preview te checken!

F1 2020 op 10 juli naar PS4, Xbox, PC en Stadia

F1 2020 verschijnt op 10 juli voor zowel de PC, Xbox, PS4 als Google Stadia. Het zal voor het eerst zijn dat de populaire racegame zijn debuut gaat maken op de streamingdienst van Google. De mazzelaars onder ons kunnen overigens al eerder met de game aan de slag want Codemasters maakte eerder deze week bekend de eerste keys van de gesloten beta te hebben verstuurd.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch