Menu Premium
Loading...

F1 2020 Preview – We gaan los op Circuit Zandvoort

13/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We weten het natuurlijk allemaal en we balen er met zijn allen heel erg van. De eerste Grand Prix van Nederland sinds 1985 ging door het Coronavirus niet door. Gelukkig dan maar dat er één game developer is die de Formule 1 in een spel verwerkt. Ook dit jaar heeft Codemasters zijn best gedaan bij het produceren van de jaarlijkse Formule 1 race game. En dit jaar is hij voor ons specialer dan, omdat Zandvoort voor het eerst in deze game verschijnt. Koos mocht als een van de eersten stiekem al een paar rondjes op racen.

Ondanks alle problemen krijgen we de volledige ervaring in F1 2020

Het Formule 1 seizoen staat vooralsnog stil. Het lijkt er tot nu toe echter op het festijn op 5 juli eindelijk weer kan beginnen. Heel lang was het de vraag of F1 2020 wel alle circuits zou bevatten die op de oorspronkelijke kalender stonden. Maar dat antwoord kwam vrij snel toen Codemasters in het weekend waar de Nederlandse Grand prix had moeten plaats vinden, een Gameplay video online knalde van een Redbull die over Circuit Zandvoort scheurde. En ook het stratencircuit van Hanoi (Vietnam) zit in de game verwerkt. Alle fans gaan ongetwijfeld blij zijn met deze aanpak.

Maar zijn er ook vernieuwingen verwerkt in de editie van dit jaar?

Elk jaar als Codemasters hun nieuwe Formule 1 game uitbrengt, zijn er altijd wel wat nieuwe features waar iedereen mee aan de slag kan gaan. In een eerste trailer maakten ze bijvoorbeeld al bekend dat je jouw eigen team kunt gaan oprichten en daarmee kan racen in een race seizoen. Maar ze hebben ook het volledige ERS systeem op de schop gegooid. Door wat research te doen bij de echte Formule 1 coureurs kwamen zij er achter dat het ERS systeem in het echt niet zo werkt zoals het tot dan toe in hun game verwerkt was. Nu klopt het hopelijk wel. Wil nog meer horen over wat F1 2020 ons gaat brengen, check dan snel de video, want Koos zit te popelen om het je allemaal te vertellen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch