Menu Premium

O.a. Deadmau5 en Steve Aoki luisteren première Fortnite Party Royale op

Joquai Hooff 07/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Party Royale-modus zonder gevechten van Fortnite debuteerde vorige week. In deze mode kunnen spelers rommelen met allerhande sociale hub-activiteiten. Zoals parachutespringen en met boten over hellingen springen of gewoon een dikke party bijwonen of een film kijken. Vandaag heeft ontwikkelaar Epic Games de details van het officiële Party Royale-premièrefeest bevestigd. En ze pakken flink uit. Het kickoff-evenement brengt een mix van een aantal beroemde muzikanten, gratis cosmetics en de gebruikelijke hangout-activiteiten. Het Party Royale Premiere-evenement biedt niet één, niet twee, maar drie grote muziekacts. Allemaal uit de dance hoek.

Wanneer is het Premiere-evenement?

Het Fortnite Party Royale Premiere-evenement begint op vrijdag 8 mei om 3:00 uur ‘s nachts. Dus je moet er wel wat voor over hebben. Aan de andere kant, dit soort feesten horen in de nacht plaats te vinden. Welke artiesten gaan acte de présence geven op het feest:

Deadmau5: 

Waarschijnlijk de grootste naam van de drie. Dit is de Canadese DJ die de neiging heeft om tijdens optredens een gigantische muishelm/masker te dragen. Zijn meest populaire singles zijn ‘Ghosts n’ Stuff ‘ ( met Pendulum’s Rob Swire) en ‘Strobe ‘.

Steve Aoki:

De Amerikaanse DJ, producer en entertainer die bekend staat om zijn samenwerkingen met andere artiesten zoals Afrojack, will.i.am, Linkin Park en vele anderen.

Dillon Francis:

Zelfs als je geen fan bent van elektronische muziek, heb je vrijwel zeker zijn single “Get Low” gehoord in een reclame of radio.

Fortnite Party Royale Premiere cosmetische items

Epic zegt dat iedereen die zich tussen 8 mei 0.00 uur en 11 mei om 16.00 uur aanmeldt bij Fortnite, het bling-item ‘Neon Wings’ ontvangt. Dat item reageert op muziek. Vermoedelijk zou Epic graag zien dat iedereen deze draagt tijdens de concertgedeelten van het evenement. Maar wij zouden zeggen, “doe vooral lekker wat je zelf wilt”.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch