Menu Premium
Loading...

EvdWL over thuiswerken, de lockdown, Epic Games & Nintendo Direct Mini

27/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Einde van de Week Live ziet er dit keer wat anders uit. Noodgedwongen, want Corona-lockdown. Ook wij verlaten zo min mogelijk ons huis en dus moeten we op zoek naar andere manieren om de gezelligste talkshow van Nederland op je beeldscherm te krijgen. En wij denken dat we daar een prima alternatief voor hebben gevonden. Het zijn Koos, Daan en Skate die in het nieuwe decor hebben plaatsgenomen en jou de broodnodige anderhalf uur aan heerlijk afleidend gekwebbel bezorgen.

Gaan we uitstel zien van grote games de komende tijden?

Natuurlijk zullen de drie heren het gaan hebben over het Coronavirus en de lockdown. Op persoonlijke noot, ze zitten immers alle drie thuis, maar ook als het gaat om de gevolgen die het virus heeft voor de game-industrie. Denk aan het vertragen van de downloadsnelheid van PSN (kon dat dan nog trager…), het verzoek om overdag minder online te gamen, de schaarste aan Switches, maar ook het mogelijke uitstel van games in de komende maanden. We houden ons hart vast, maar de mogelijkheid dat grote titels dit najaar uitstel aan de broek gaan krijgen, is absoluut aanwezig.

Wat vonden we van de Nintendo Direct Mini?

Gelukkig is er daarnaast ook ‘gewoon’ gamenieuws. Neem de Nintendo Direct Mini van donderdag. Alsof er al niet genoeg te doen is op de Switch, staan er al weer een hele hoop nieuwe titels klaar om te releasen op de uiterst succesvolle console van Nintendo. Wat vinden de heren van de move van Epic Games, dat besloten heeft nu ook zelf games te gaan uitbrengen? Met Remedy Studios’ als eerste ‘aankoop’. En wat gaat Platinum Games op 1 april aankondigen? Skate kan niet wachten tot de aankondiging daar is. Dit en veel meer passeert de revue in deze editie van Einde van de Week Vrijdag. Have fun en stay safe!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch