Menu Premium

Nolan North maakt een mobile game

Tim Koelen 03/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nolan North is vooral bekend vanwege zijn stem die in verschillende games te horen is. Zo was hij bijvoorbeeld Desmond Miles uit de Assassin’s Creed-serie, maar de meeste gamers kennen hem als Nathan Drake uit de Uncharted-games. De stemacteur zet nu zijn volgende stap in de game-industrie: Nolan North gaat een mobile game maken.

De game die hij gaat ontwikkelen zal gebaseerd zijn op de web-serie Con Man. North speelt in de serie de rol van “motion-capture suit king” Jerry Lansing. Hoe de game verder ingaat op de serie is nog onbekend. Wel is duidelijk dat je als speler een stripboekenconventie moet opbouwen, terwijl deze wordt aangevallen door aliens. North wordt bijgestaan door Canadese studio Frima, die we kennen van de PlayStation-port van Hitman GO en de PlayStation Vita-port van Resident Evil: Revelations.

Con Man The Game was de 3 miljoen dollar mijlpaal in de IndieGoGo campagne voor de gelijknamige web-serie die uiteindelijk 3,1 miljoen dollar ophaalde. Wanneer de mobile game uitkomt, is nog niet bekend.

Bron: Eurogamer

Nolan North maakt mobile game

Nolan North maakt mobile game

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch