Menu Premium

Nog een triple-A RPG in de maak bij CD Projekt RED

Jeroen Wiersma 23/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Poolse ontwikkelaar is hard bezig met Cyberpunk 2077, een verhaal gedreven game die The Witcher 3: Wild Hunt moet overklassen, waarvan we waarschijnlijk de komende E3 een trailer te zien krijgen. Dat ze daar niet stilzitten mag duidelijk zijn, want er is nog een triple-A RPG in de maak bij CD Projekt RED.

Dat blijkt uit dit rapport van het Management Board. Hierin wordt een onaangekondigde AAA verhaalgedreven game genoemd die in dezelfde periode uit zal komen als Cyberpunk 2077, dat wil zeggen ergens tussen 2017 en 2021. In een financieel rapport uit 2015 bleek deze game ook al in de planning te staan. Het lijkt nu dus echt een serieuze zaak te zijn. De Poolse studio heeft verder aangegeven dat het niet werkt aan The Witcher 4, maar dat sluit een game in het universum van The Witcher niet uit.

Aangezien Cyberpunk meer in de spotlight staat en nog een specifieke release datum moet krijgen, zal deze onaangekondigde game waarschijnlijk in het einde van die periode vallen, en wordt er rekening gehouden met een release op de next-gen consoles. Ben jij blij met dit nieuws? En wat voor game verwacht je? Deel je vermoedens in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch