Menu Premium

“CD Projekt Red brengt mogelijk nieuwe Cyberpunk 2077 trailer tijdens E3”

Maarten van Steijn 16/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een bijzonder lange stilte vanuit CD Projekt Red omtrent hun nieuwe IP, Cyberpunk 2077, is er onlangs een Tweet verschenen op het officiële Twitterkanaal van de game. Sinds 2013 is dit naast een korte teaser trailer alles wat we tot dusverre te horen hebben gekregen:

Kort na deze allesomvattende Tweet is het Poolse GRYonline met een rapport naar buiten gekomen waarin stond dat Cyberpunk 2077 met een reveal trailer naar buiten gaat komen tijdens de E3 2018. Naast deze nieuwe trailer, zou in het rapport ook gestaan hebben dat een handjevol pers achter gesloten deuren een demo van de game mag gaan checken. Mochten deze geruchten meer dan alleen een gerucht zijn, dan betekent dit dat CD Projekt Red dezelfde strategie gebruikt als tijdens The Witcher 3: Wild Hunt reveal op de E3 van 2013.

Al hoewel het bij geruchten blijft, zouden we in ons oordeel wel mee moeten nemen dat deze Poolse website behoorlijk groot is en dus niet zo snel de mond voorbij lult. Ook zou dit nieuws van twee afzonderlijke bronnen afkomstig zijn.

Heb jij het idee dat we dit jaar eindelijk wat meer te zien krijgen van wat CD Projekt Red naast The Witcher franchise nog meer in huis heeft? Of is dit maar een zwak gerucht en zit de game volgens jou nog niet ver in ontwikkeling? Spreek je gedachten uit in de comments!

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch