Menu Premium

Nintendo Switch-game Pokémon Legends: Arceus verschijnt op 28 januari

Alex 26/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Pokémon Company heeft de releasedatum bekendgemaakt van hun aankomende nieuwe Pokémon-game. Pokémon Legends: Arceus zal op 28 januari 2022 moeten gaan verschijnen voor de Nintendo Switch. Afgelopen februari maakte wij voor het eerst kennis met deze titel evenals de twee remakes van Diamond en Pearl. Ook deze twee Pokémon-titels zijn nu voorzien van een datum.

Pokémon Legends: Arceus doet het net iets anders

Menig gamer is welbekend met het fenomeen Pokémon-games. In de loop der jaren zijn de games echter maar weinig veranderd. Je kiest één van de drie starter Pokémon en gaat daar vervolgens mee van gym naar gym. Pokémon Legends: Arceus moet het een beetje over een andere boeg gaan gooien. We keren dan wel terug naar de voor Pokémon fans welbekende Sinnoh-regio, echter speelt het verhaal zich af in een ver verleden. In dit tijdperk bestaan zowel de gyms als de Pokémon Trainers nog niet. Jij als speler krijgt de schone taak om de vele verschillende Pocket Monsters te ontdekken én te vangen, om zo de allereerste Pokédex ooit samen te stellen.

Brilliant Diamond en Shining Pearl

Waar wij voor Pokémon Legends: Arceus nog moeten wachten tot 2022, zijn de remakes van de in 2007 verschenen Nintendo DS-games iets dichterbij. Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn vanaf 19 november 2021 beschikbaar voor Nintendo’s hybride console. De games volgen de al bekende verhaallijnen, alleen dan in een compleet nieuw jasje.

Oud of nieuw?

Op welke game zit jij te wachten? Duik je liever in een remake? Of ga je graag aan de slag met iets nieuws? Wij zijn benieuwd. Laat het ons vooral weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch