Menu Premium

Drie ‘nieuwe’ Pokemon games aangekondigd tijdens Pokemon Presents

Jan Johan Beldrok 26/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokemon-fans opgelet. Er komt wat aan voor jullie. En goed ook. Tijdens een speciale Pokemon Presents pakten de Pokemon Company goed uit. Allereerst komen er twee nieuwe games naar de Switch Games, te weten Pokemon Brilliant Diamond en Pokemon Shining Pearl. Als alle kleurtjes en edelstenen op zijn, dan zet je er gewoon een bijvoeglijk naamwoord voor. Simpel toch…

Pokemon Presents brengt nieuwe RPG Legends Arceus

Ten tweede, en dat maakte de fans net even ietsjes enthousiaster, was er de aankondiging van Pokémon Legends Arceus. Het betreft een open world action RPG die plaatsvindt in de prachtige wereld van de Sinnoh-regio. De game moet in het begin van 2022 gaan uitkomen. Een van de coolste aspecten van deze nieuwe game is dat trainers niet alleen in de ‘gotta catch’ em all’-mentaliteit hoeven te zitten, maar dat ze nu ook op hun Pokemon kunnen gaan plaatsnemen om te rijden, te vliegen of om mee te rennen. Het is een totaal andere manier van communiceren en omgaan met jouw pocketmonsters en de fans gaan nog meer vrijheid krijgen om naar hartenlust rond te dwalen in de door hen zo geliefde wereld. Het heeft er alle schijn van dat je kunt kiezen uit drie verschillende starters, waaronder Cyndaquill, Rowlet en Oshawott. Legends Arceus wordt ontwikkeld door Game Freak. En dat is geen onbekende met de franchise.

Remasters Brilliant Diamond and Shining Pearl komen eind dit jaar uit

Bij de twee andere games draait het om remasters van Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl. De twee games kwamen eerder uit op de Nintendo DS. De games moeten eind dit jaar uitkomen. De fans hoopten vooraf al op een remaster van Gold en Silver of van Diamond en Pearl. Het is dus uiteindelijk een remaster van Diamond en Pearl geworden. Oftewel Gen 4 van Pokemon.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch