Menu Premium

Nintendo onthult een nieuw Super Smash Bros. Wii U-screenshot

Gamekings Redactie 11/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl het wachten op Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS nog even duurt, krijgen we wel steeds meer nieuwe informatie binnengedruppeld. Zo nu en dan wordt er een nieuw speelbaar personage bekendgemaakt of zien we een voorproefje van een level. Nintendo onthult een nieuw Super Smash Bros. Wii U-screenshot, waarin we meer zien van de Metroid: Other M Stage.

Een tijdje terug maakte Nintendo bekend dat er een level in de Wii U-versie van Super Smash Bros. komt die gebaseerd is op Metroid: Other M. Het level heet The Pyrosphere en is een gesimuleerd vulkaangebied. Geen level waar je met tijdens een potje Super Smash Bros. naar beneden wil donderen. In Metroid: Other M wordt het gebied gebruikt voor het laatste gevecht in de game, waar de kwaadaardige Ridley laat zien dat ‘ie denkt de baas te zijn.

Ondertussen zijn er al negen levels voor Super Smash Bros. bevestigd, waar The Pyrosphere er één van is. Eerder liet Nintendo al weten dat er ook een level gebaseerd op Pilotwings komt en de Garden of Hope van Pikmin 3. Daarnaast zijn er de Battlefield, Dr. Willy’s Castle, Skyloft, Smashville en Smash Bros Arena. Ook de Wii Fit Gym is bevestigd als speelbaar level.

Super Smash Bros. heeft nog geen duidelijk releasedatum, maar wel is duidelijk dat het 2014. Hieronder kun je alvast zien hoe het The Pyrosphere-level eruit ziet, in het nieuwe screenshot dat door Nintendo onthuld is. Onder het nieuwe screenshot kun je ook het eerder vrijgegeven screenshot zien, waardoor nog beter te zien is wat we in 2014 kunnen verwachten!

Nintendo onthult een nieuw Super Smash Bros. Wii U-screenshot

Nintendo onthult een nieuw Super Smash Bros. Wii U-screenshot

Nintendo onthult een nieuw Super Smash Bros. Wii U-screenshot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch