Menu Premium

Nintendo maakt releasedatum bekend van Mario Kart Tour

Alex 27/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mario Kart is sinds de release in 1993 immens populair. Niet alleen bij de diehard Nintendo-fans, maar de gamereeks ik bekend bij jong en oud. Gamers en non-gamers. Nintendo heeft enige tijd geleden aangekondigd dat zij Mario Kart Tour naar Android en iOS gaan brengen. Vandaag heeft het van oorsprong Japanse bedrijf een releasedatum vrijgegeven via het officiële Twitterkanaal van Nintendo of America.

Mario Kart Tour en microtransactions

Om maar direct met de spreekwoordelijke deur in huis te vallen; Mario Kart Tour zal op 25 september aanstaande te downloaden zijn. Zoals eerder vermeld zal dit voor zowel Android als iOS zijn. Mario Kart Tour was al enige tijd in een Bèta fase. Deze test was alleen beschikbaar voor gebruikers van het Android besturingssysteem. De game kreeg in deze Bèta wel de nodige kritieken met zich mee. Eén van deze kritieken was dat de game vol zou zitten met microtransactions. Of deze verwijderd worden voor de officiële release van de game is nog niet bekend. Of het om het welbekende pay-to-win-principe zal gaan is eveneens nog niet bekend.

Racen in portrait mode

De game speel je door de telefoon in de zogeheten portrait mode te houden. Mario en zijn consorten bewegen automatisch over de baan en jij als speler gebruikt je duim om te sturen en te springen. Denk hierbij aan de besturing die gebruikt is voor Nintendo’s ander mobile game; Super Mario Run. Hoe denk jij over Super Mario Tour? Slaat Nintendo een klein beetje door met het uitbrengen van hun franchises naar de mobiele markt? Wat verwacht je van de microtransactions die de game zal gaan bevatten? Mocht de game pay-to-win zijn, ga jij de game dan nog wel downloaden? Laat het vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch