Menu Premium

Nieuwe Mario Kart game voor smartphones op komst

Maarten van Steijn 01/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wederom heeft Nintendo via hun Amerikaanse Twitterkanaal een mooie aankondiging gegeven voor fans van de Mario Kart franchise. In de Tweet stond namelijk dat er een zogeheten Mario Kart Tour op komst is, exclusief en alleen voor smartphones. De Tweet ziet er als volgt uit:

Daarnaast is dit nieuws ook via Nintendo Switch Online release met ons gedeeld. Ook hierin werd er eigenlijk weinig duidelijker over wat voor type gameplay elementen we precies voor onze kiezen krijgen en of dit ook maar in de buurt komt van waar we Mario Kart van kennen. Al hoewel dit een enorm bekende titel is, zijn een aantal van de onlangs uitgekomen Nintendo games voor de smartphone gratis geweest. Of er een prijskaartje aan Mario Kart Tour gaat hangen is dan ook nog maar de vraag.

Dat gamers Mario Kart 8 een warm hart toedragen is niet iets wat onder stoelen of banken geschoven wordt. Het meest recente deel is Mario Kart 8 Deluxe, waarvan de base game ooit op de Wii-U verschenen is en de deluxe versie niet veel later voor de Switch. Shelly en Koos hebben uiteraard ook hun mening gegeven over deze game. 

Zoals aan de Tweet af te lezen is, zou deze mobile game nog voor 31 maart 2019 zou moeten verschijnen. Een erg ruwe schatting – afwachten geblazen dus! Zie jij jezelf al potjes Mario Kart spelen in de trein op weg naar school of werk? Of is dat nou juist waar je al een Nintendo Switch voor heb aangeschaft? Laat in de comments horen in hoeverre jij hierover te spreken bent.

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch