Menu Premium

Nintendo komt deze zomer toch niet met een nieuwe Nintendo Direct

Alex 19/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat Nintendo haar online presentatie voor de maand juni geschrapt heeft. Dit had naar eigen zeggen alles te maken met het Coronavirus. De Nintendo Direct van juni zou verplaatst gaan worden tot ergens in de zomer van 2020. Dit lijkt echter ook niet meer door te gaan, zo laat de website Venturebeat weten.

Voorlopig not so directly to you…

Het nieuws dat Nintendo al haar toekomstige Direct-presentaties voorlopig geschrapt heeft, is vooralsnog een gerucht. Er is namelijk nog geen bevestiging geweest van het Japanse bedrijf zelf. Toch lijkt het erop dat gamers daadwerkelijk nog even geduld moeten hebben voordat er een nieuwe Direct verschijnt. Volgens de website heeft Nintendo namelijk alle plannen van de spreekwoordelijke tafel gegooid. Het bedrijf zou zelfs aan al haar partners de boodschap hebben meegeven, dat zij niet op een Direct hoeven te wachten om hun games aan het grote publiek te tonen. Dit omdat zij zelf ook nog niet weten wanneer zij de volgende online presentatie gaan geven.

Voor alle first-party games schijnt Nintendo een andere strategie bedacht te hebben. Aankondigingen die uit het niets lijken te komen. Iets wat wij vorige week hebben gezien met de aankondiging van Paper Mario: The Origami King. Volgens Venturebeat hoeft Nintendo op deze manier niet aan bepaalde verwachtingen te voldoen, als men niet weet wat er allemaal op de planning staat.

Net zo verrassend als The Origami King?

Het is allemaal nog steeds niet officieel, maar Nintendo zou bezig zijn met heruitgaven van geliefde Super Mario-games. Denk hierbij aan Super Mario 64, Super Mario Sunshine én Super Mario Galaxy. Mocht dit waar blijken te zijn evenals het schrappen van alle Nintendo direct-presentaties, dan gaan bovengenoemde titels net zo verrassend op het wereldwijde web verschijnen als The Origami King. Wat denk jij? Gaat Nintendo voorlopig echt al haar Direct-presentaties schrappen? Zou de mogelijk nieuwe strategie een goede zet zijn? Wij zijn benieuwd naar je mening. Laat het ons weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch