Menu Premium

‘Nieuwe Assassin’s Creed gaat zich afspelen in de tijd van de vikingen’

Hylke Haagsma 05/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een Easter egg ontdekt in The Division 2, en deze zou kunnen hinten naar een Viking setting voor een van de volgende Assassin’s Creed games.

Een Apple of Eden is gespot in The Division 2

Op een poster in The Division 2 ( ook van uitgever Ubisoft ) is een soldaat te zien. Deze soldaat houd iets vast wat toch wel heel erg op een Apple of Eden lijkt. The Apple of Eden is een van de artefacten uit de populaire games. De soldaat die op de afbeelding te zien is draagt ook een Noorse helm en de poster heet “Valhalla”. Dit verwijst natuurlijk naar de Noorse hemel.

Een stuk lore uit Assassin’s Creed 2 suggereert dat de gouden appels die vaak in de Noorse mythologie voorkomen, in feite de Apples of Eden zijn. Dus het is niet zo dat Vikings totaal niks te maken hebben met de serie. En als je echt diep gaat graven… Dan kun je stellen dat de rode en witte gewaden die de soldaat op de poster draagt, doen denken aan de Assassin’s kleding uit de Assassin’s Creed-spellen van het Brotherhood-tijdperk.

Gingen we niet terug naar Rome?

Betekent dit dat de volgende Assassin’s Creed game een Viking setting krijgt? Nee, absoluut niet. Het gaat hier namelijk om een enkele poster. Ook waren er eerder veel geruchten dat de eerstvolgende Assassin’s Creed game zich in Rome zou afspelen. Desalniettemin is het natuurlijk wel een opmerkelijke Easter egg. En het zou mogelijk zomaar eens zo kunnen zijn dat een toekomstige Assassin’s Creed game zich wel in een Viking setting zou gaan afspelen.

De Viking setting zou zich natuurlijk uitermate goed lenen voor nieuwe epische zeeslagen. Daarnaast zou ook het sterk laten terugkomen van de lore van Assassin’s Creed (met de modern day) een goed iets zijn voor de fans die dit hebben gemist in de afgelopen twee delen.

Zien jullie een setting in de tijd van de Vikingen wel zitten? En welke gameplay elementen zou je graag naar voren zien komen?

 

assassins creed vikings

De desbetreffende poster!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

assassins creed vikings

The Apple of Eden

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch