Menu Premium

Nieuwe update voor de PlayStation 4 is nu beschikbaar

Karim Shehata 18/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4 is al een paar maanden uit en draait lekker, maar het kan natuurlijk altijd beter. Zo waren er bij de lancering van de next-gen console wat geluiden te horen over een paar kapotte consoles en controllers. Door middel van updates kun je tegenwoordig ver komen om dit soort problemen op te lossen, maar ze zijn natuurlijk ook functioneel voor het toevoegen van nieuwe functies en het stabiliseren van de console. Na vandaag kan iedereen met een PlayStation 4 een stabielere console verwachten, want de nieuwe update voor de PlayStation 4 is nu beschikbaar.

Dit heeft Sony zojuist bekendgemaakt. Onduidelijk is echter wat er precies beter of stabieler wordt na het downloaden van update 1.62. Waar we meestal een heel boekwerk met patch notes voorgeschoteld krijgen, moeten we het nu doen met één zin: “De operatieve kwaliteit van sommige software op de PlayStation 4 is verbeterd”. Veel duidelijker wordt het hierdoor niet, maar het lijkt er dus op dat update 1.62 geen grote veranderingen met zich meebrengt. Waarschijnlijk gaat het om een paar kleine aanpassingen waardoor bijvoorbeeld laadtijden net wat minder lang duren.

De patch is namelijk ook niet zo groot, want update 1.62 vraagt zo’n 336 MB van de schijfruimte. De update lijkt dus geen veranderingen met zich mee te brengen die meteen te zien zijn na de installatie, maar tweakt juist wat kleine dingetjes om de algehele ervaring wat soepeler te maken Wanneer de update dat ook daadwerkelijk doet, is deze natuurlijk meer dan welkom op de PlayStation 4.

Nieuwe update voor de PlayStation 4 is nu beschikbaar

Nieuwe update voor de PlayStation 4 is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch