Menu Premium

Nieuwe trailer Kena: Bridge of Spirits, release 24 augustus

JeffreyHage 26/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kena: Bridge of Spirits is een game waar de redactie van Gamekings met smart op zit te wachten. En de Future Games show heeft ons niet teleurgesteld. Zo weten we nu dat de game op 24 augustus 2021 uit komt. En is de trailer om ons lekker te maken. Maar waarom willen we dit spel op de redactie zo graag spelen?

Als Pixar een game ging maken

Hoe vet zou het zijn als Pixar een game maakte? Dat is een beetje de feel die je krijgt als je de trailer (je vindt hem hieronder) van Kena: Bridge of Spirits bekijkt. De game volgt in dit verhaal Kena (duh) – een jonge spirituele gids die met haar magische krachten zieke mensen helpt om van de fysieke zintuigelijke wereld naar de spirituele wereld af te reizen. De game is verder als een third person verhaal speelbaar en heeft een lekker hack ‘n slash gehalte. Bekijk de trailer hieronder voor meer informatie!

De Future Games Show

Kena: Bridge of Spirits is aangekondigd tijdens de Future Games Show. Deze shows vindt in 2021 3 keer plaats, waarvan de eerste (de Lente editie) gisteren plaats heeft gevonden. Voor wie het gemist heeft niet getreurd: in juni en augustus komt het event nog een keer terug. Gisteren zijn er 40 nieuwe games op het event gepresenteerd waaronder dus de eerder genoemde Kena: Bridge of Spirits. Wil je alle bekendmakingen nog even terugkijken? Neem dan hier even een kijkje.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch