Menu Premium
Loading...

Devil May Cry 5 Let’s Play – ‘ Stijlvolle hack & slash’

03/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet de gehele Gamekings redactie is fan van de Devil May Cry franchise. De ene vanwege het naveltruitje en het aparte haar, de ander omdat zij simpelweg nog nooit zijn toegekomen aan het spelen van de serie.  Vandaag is wat dat betreft een speciaal moment. Twee mannen die beiden niet mega bekend zijn met de serie, checken de nieuwste game: Devil May Cry 5 Special Edition, voor het eerst. Daan en JJ gaan hard lopen inhakken op vijanden in de Devil May Cry 5 Let’s Play. Op de PS5 natuurlijk. Want daarom doen we het.

Daan zijn special move

Als er iets is wat je veel doet in Devil May Cry, dan is het wel hacken en slashen. Daan neemt het op tegen tientallen vijanden te gelijk, terwijl hij antwoord moet geven op de vragen van JJ. Hoe gaat hem dit af? In het begin okay, door voornamelijk gewoon te rammen op de knoppen. Maar dan komt er een speciaal moment… Daan leert een move! En hier maakt hij vol gebruik van. Maar deze move is maar een klein deel van alles wat mogelijk is. Tuurlijk, in een item van 30 minuten kan je niet alles laten zien. Maar in een tijdspan van 30 minuten zie je Daan van DMC Virgin overgaan naar een ware DMC strijder. Sterker nog, misschien is hij wel beter dan Dante himself.

Back to form

Het origineel werd gezien als een comeback voor de DMC serie. Zo was er redelijk wat controversie om zijn voorganger DmC: Devil May Cry. Hier werd de meer stoere Dante die wij al jarenlang kennen, verruild voor een ietwat boyband-achtige Dante. Met Devil May Cry 5 heeft de serie, volgens de hardcore fans van de serie, weer een stap in de juiste richting gezet. In Devil May Cry 5 Special Edition voor de PS5 speel je niet alleen maar als Dante, maar zijn ook Nero en V twee speelbare characters. In deze Let’s Play focussen wij ons voornamelijk op Vergil. Snappen Daan en JJ iets van Devil May Cry 5? Vinden ze het een aanwinst voor de Next-gen consoles? Je ziet het in de Devil May Cry 5 Let’s Play.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch