Menu Premium

Nieuwe tank Orisa gaat vandaag live in Overwatch

Froukje Planken 21/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe tank Orisa gaat vandaag live in Overwatch. Het 24ste personage van Overwatch is vanaf vandaag speelbaar. Ze zal alleen nog niet speelbaar zijn in Competitive Play. Ontwikkelaar Blizzard heeft aangegeven dat de eerste week na release Orisa nog niet toegankelijk zal zijn in Competitive Play. De reden daarvoor is dat de ontwikkelaar wil dat iedereen voldoende tijd met het personage doorbrengt in ‘casual’ om haar ablities te leren.
Orisa zal wel gelijk beschikbaar zijn in Quick Play en Arcade Mode. Je kunt haar ook kiezen in Bot Matches.

In de game is Orisa gemaakt door kindgenie Efi Odalele om Numbani te beschermen, nadat Doomfist de stad heeft aangevallen. Bekijk de Orisa Origin Story hieronder:

Orisa was sinds 2 maart al speelbaar op de Public Test Servers (PTR).
Ze vervult overduidelijk een rol als tank en is volgens Blizzard traag maar robuust. De gedachte van de ontwikkelaar was om een alternatief te creëren voor de rol van Reinhardt. Orisa tankt echter niet vanaf de frontlinie, maar vanuit het midden. Ze kan barrières projecteren (Protective Barrier) om een beschermende bubbel te vormen en maakt gebruik van haar Gravity Ball om vijanden naar een bepaald punt te trekken. Met Fortify is ze bestand tegen knockback-aanvallen. Haar Ultimate is Supercharger, waarmee ze een toestel neerzet die ervoor zorgt dat teamgenoten grotere schade toedienen.

Orisa zal vandaag live gaan op PC, PS4 en Xbox One.

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch