Menu Premium

Nieuwe project-teaser laten zien door Cliff Bleszinski

Gamekings Redactie 02/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geestelijk vader van Gears of War maakt het ondertussen wel heel spannend. Er zijn al verschillende afbeeldingen laten zien van waar hij mee bezig is en dat blijft hij doen. Er is een nieuwe project-teaser laten zien door Cliff Bleszinski, waardoor de nieuwsgierigheid naar waar hij mee bezig is steeds groter wordt.

Ondertussen is dit al de derde post die we wijden aan het nieuwe project van Cliff Bleszinski. De man die verantwoordelijk is voor de Xbox-exclusive serie Gears of War lijkt het groots aan te pakken, want we zien verschillende settings langskomen. In eerste instantie zagen we een bergachtig gebied, bewaakt door soldaten op een brug, waardoor het een shooter leek te worden. Dit was geen gekke gedachte, gezien de achtergrond van Bleszinski. Later kwamen er juist hele andere settings voorbij. Zo zagen we namelijk een stad, waar een storm overheen raasde en een sportwedstrijd waarbij de scheidsrechter een heel stuk kleiner is dan de spelers die op hun beurt juist veel groter dan de gemiddelde mens leken. Iets geheel anders dan dat we eerder gezien hebben, dus wordt het raden naar wat het project is steeds moeilijker.

Gisteravond postte CliffyB, zoals Bleszinski vooral genoemd wordt, een nieuwe teaser-afbeelding op Twitter. Zoals we ondertussen allang al hadden kunnen verwachten, is de setting duidelijk anders dan wat we eerder gezien hebben. Zoals je hieronder kunt zien, is een man bezig met het wandelen langs het kanaal met z’n zoontje. Doordat hij een flinke rugzak bij zich heeft en de manier waarop het jongetje naar de stad kijkt, lijkt het erop dat ze vertrekken om nooit meer terug te keren. Zou het een grote open wereld betreffen? Ik weet het net zo min als jij, dus laten we wachten tot CliffyB weer meer laat zien van zijn project.

Nieuwe project-teaser laten zien door Cliff Bleszinski

Nieuwe project-teaser laten zien door Cliff Bleszinski

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch