Menu Premium
Loading...

Mario Kart 8 Deluxe Review

02/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos en Shelly hebben gesmeten met schilden, bananenschillen en bommen. Na vele potjes van chaos, frustratie en geschreeuw zijn ze er helemaal klaar voor om jou alles te vertellen over de cups en battle modes in de Mario Kart 8 Deluxe Review.

De game die vele vriendschappen op het spel heeft gezet

Een Nintendo console zonder Mario Kart is natuurlijk geen echte Nintendo console. Nu hoort de Switch officieel bij de Nintendo familie met de release van Mario Kart 8 Deluxe. Eigenlijk is het een soort van re-release van de Wii U versie. Maar dan met alle DLC en een uitgebreide goed werkende Battle Mode functie. Zo valt er meer dan genoeg te beleven met onder meer de modes Renegade round-up, Shine thief, Bob-omb Blast en Coin Rush.

Ja je hoort het goed. De game die vele vriendschappen op het spel heeft gezet is terug. Met 42 coureurs, 48 courses en een lading aan battle modes en CC’s belooft Mario Kart 8 Deluxe een ware couch, online en waar dan ook multiplayer game voor de Switch te worden.

Nintendo Switch biedt unieke speelervaring

De Nintendo Switch voegt als platform ook een unieke dimensie toe aan Mario Kart 8 Deluxe. Dankzij de manier waarop het systeem is opgezet is het makkelijker dan ooit om samen met je vrienden de strijd aan te gaan. Zo is het mogelijk om met vier spelers via Joy Cons tegelijk te spelen op één Switch. Dit kan zowel in handheld modus als in docking modus.

Wie kent de avonden van hectiek en gevloek op blauwe schilden nou niet? Het nieuwe deel van de Mario Kart reeks is er weer een die je tergend veel plezier gaat bezorgen. Laat je op de hoogte brengen over de klassieker door Shelly en Koos in de Mario Kart 8 Deluxe review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch