Menu Premium

Nieuwe Kirby-game aangekondigd voor de Nintendo 3DS

Gamekings Redactie 01/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag was het tijd voor een nieuwe Nintendo Direct-aflevering en deze zat dan ook vol met aankondigingen. Mocht je een groot fan zijn van de personages die bedacht zijn door Nintendo, kun je niet anders dan ontzettend gelukkig zijn vandaag. Nintendo heeft een nieuwe Kirby-game aangekondigd voor de Nintendo 3DS.

Het schattige, roze bolletje van Nintendo is een tijdje uit het landschap der handhelds verdwenen geweest, maar nu is Kirby helemaal terug. In 2011 kwam Kirby Mass Attack uit op de Nintendo DS en met een Wii-titel ertussen heeft het twee jaar geduurd voordat we te horen kregen dat we Kirby ook in de toekomst kunnen meenemen in de broekzak. Tijdens de afgelopen Nintendo Direct-aflevering liet Satoru Iwata de eerste beelden zien van de Kirby-game die tot nog toe geen titel heeft. Ik zeg je eerlijk, persoonlijk heb ik nog nooit een Kirby-titel gespeeld, maar zelfs voor mij was de sfeer ontzettend herkenbaar. De game lijkt dan ook een 2D-platformer te worden zoals we dat van eerdere Kirby-delen kennen.

Waarschijnlijk is deze Kirby-game nog in een vroeg stadium, want veel duidelijker werden we er niet van. Zoals we ondertussen van Nintendo 3DS-games gewend zijn, wordt er waarschijnlijk volop gebruik gemaakt van het 3D-effect dat mogelijk is op de handheld. Uiteraard is dat in een trailer vrij moeilijk te zien, dus dat is nog even gissen. Wel is duidelijk dat de aankomende Kirby-game in 2014 in de schappen moet liggen. Laten we hopen dat het een goede toevoeging aan de lijst van Kirby-games gaat worden!

Nieuwe Kirby-game aangekondigd voor de Nintendo 3DS

Nieuwe Kirby-game aangekondigd voor de Nintendo 3DS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch