Menu Premium

Nieuwe informatie over Far Cry 6 in de Extensive Overview Trailer

Mitchel Hoes 09/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate mocht de game een tijdje terug al proberen. Maar nu komt Far Cry 6 naar buiten met nog meer details over de game. Iets wat Ubisoft wel vaker doet. Er is een ‘Extensive Overview Trailer’ verschenen. De trailer die bijna 7 minuten duurt brengt een hoop nieuwe informatie. Vorige maand was er al een trailer over het verhaal. Een week geleden kwam bijna een uur aan gameplay online. En nu biedt de nieuwe trailer meer details over het verhaal en nog niet eerder getoonde gameplay.

Viva la Revolution

Op woensdag heeft Ubisoft de Extensive Overview Trailer uitgebracht. Daarin kunnen we zien wat het verhaal is achter de main characters. We zien de speelbare hoofdrolspeler Dani Rojas en checken het verhaal rond zijn karakter. Wat het verleden is van het karakter en waarom ze vechten in een revolutie. Het begint er op te lijken dat het best een serieuze game gaat worden. De ontwikkelaar probeert duidelijk een soortelijke vibe als met Far Cry 3 neer te zetten waarin onze favo bad guy Vaas de sterren van de hemel speelde. Verder is er te zien dat het echt gaat om een keiharde revolutie. En daar houden we wel van.

Nog een paar weekjes wachten voor Far Cry 6

De video is hieronder te bekijken. Spelers spelen in Far Cry 6 de Yara-inwoner Dani Rojas. Zij/hij is een guerrillastrijder. Zij/hij vecht voor vrijheid in de jungles, stranden en in de hoofdstad Esperanza. Spelers bepalen zelf het geslacht en uiterlijk van Dani. Yara wordt geteisterd door dictator Anton Castillo, gespeeld door Breaking Bad ster Giancarlo Esposito. Far Cry 6 verschijnt op 7 oktober voor PS5, PS4, Xbox Series X en S, Xbox One, Epic Games Store, Uplay en Google Stadia.

Heb jij zin in de game? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch