Menu Premium
Loading...

Far Cry 6 Preview: “Zes uur hands-on smaakte naar meer”

31/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Far Cry serie is al een aardige tijd bij ons bekend, met verschillende games en antagonisten die de serie steeds een andere kleur gaven. Het is alweer een tijdje geleden, maar onze enige echte Skate mocht aan de slag met Far Cry 6. Ondanks dat de franchise niet echt zijn game is mocht hij alsnog maar liefst 6 uur aan de slag met de game. Niet fysiek op een beurs, maar gewoon thuis achter zijn computer. De game zelf was wel ergens anders ingeladen want het werkte allemaal via streaming, wat hij ervan vond? Dat hoor en zie je allemaal in de Far Cry 6 preview.

We gaan naar het fictieve Cuba in Far Cry 6

In deeltje 6 gaan we weer naar een nieuw gebied. We laten Montana van Far Cry 5 en New Dawn achter en vertrekken nu naar een eiland dat geïnspireerd is door Cuba. We vertrekken naar het fictieve eiland Yara, waar het, niet verwonderlijk, het erg chaotisch is. De volgende shooter in de serie speelt zich af te midden van een heuse revolutie. Waar een wrede dictator de macht heeft genomen. De dictator komt je misschien wel bekend voor. Hij wordt namelijk gespeeld door Giancarlo Esposito die we natuurlijk herkennen uit Breaking Bad & Better Call Saul.

Een typische Ubisoft game

In deeltje 6 spelen we met Dani, een inwoner van Yara en Dani kan een man of een vrouw zijn. In Far Cry 6 kunnen we veel herkennen uit andere Ubisoft games. Het lijkt er op dat ze hebben geprobeerd om de tofste dingen uit bijvoorbeeld Ghost Recon en de vorige games hebben gepakt en dat ze het hebben gestopt in deel 6. We duiken in de huid van Dani en gaan naar Yara en ontketen een gevecht tegen Castillo. Wat onze Skate allemaal heeft meegemaakt en of hij het best vet vond hoor je in de Far Cry 6 preview.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch