Menu Premium

Nieuwe hack raakt Fallout 76 publieke servers

Dansky 23/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe hack is aan het licht gekomen in Fallout 76 waardoor de inventory items van spelers op publieke servers gevaar lopen.

Fallout 76 leed

Het leek er eventjes op dat Fallout 76 het einde van het jaar zou halen zonder nog meer extra problemen. Na een vertraagde update, de flater van Fallout 1st, de schimmel-helm en alle bugs is er nu iets nieuws: stelende hackers. Geen aimbots of oneindig veel geld maar spelers die je hele inventory leegroven met één druk op de knop.

Criminal scum

De hack komt aan het licht na een post van een user op de subreddit van Fallout 76. Hierin wordt precies uitgelegd wat er gebeurd, wat er wordt gestolen en wat je er tegen kan doen. Waar het op neer komt is het volgende.

Alle items in de inventory kunnen gestolen worden. Wapens, armor en alle andere inventory items liggen voor het grijpen zonder dat je er erg in hebt. Het ene moment heb je een sick legendary wapen, het andere moment sla je met een takje. Verder zijn je caps, scrips, toegang tot locaties en stash en scrap box items wel veilig. Op Youtube is in een video te zien hoe een speler de hack gebruikt om een nietsvermoedend persoon die met de workbench aan de gang is te ontdoen van al zijn armor.

Anti-inbraak maatregelen

Bij de meeste hacks is het wel te merken dat iemand fout bezig is maar helaas is dat bij deze hack niet het geval. En hierdoor is er maar één manier om ervoor te zorgen dat jouw items veilig blijven. Helaas gaat dit je wel geld kosten want de enige manier op dit moment is door te spelen op privé servers. En die servers krijg je dan alleen weer met een Fallout 1st subscription. Gezien de tijd van het jaar en het feit dat er niet te zien is wie de hack gebruikt kan het nog wel even duren voordat dit gepatched wordt door Bethesda. Voor nu kan je alleen het probleem rapporteren aan Bethesda en hopen dat zij het snel oppakken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch