Menu Premium

Nieuwe geruchten over Marvel’s Spider-Man 2 voor de PS5

Dansky 19/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag verscheen op de Subreddit Gaming Leaks and Rumours een wel heel interessant bericht over Spider-Man 2!

Marvel’s Spider-Man 2

Spider-Man 2 is het vervolg op de enorm goed ontvangen game Marvel’s Spider-Man. Tot nu toe was er nog vrij weinig bekend maar daar komt vandaag verandering in! Op Reddit kwam de user UtopianThrowaway90 met een post vol details aanzetten. Let wel even op want dit is nu nog speculaas. Maar het klinkt aannemelijk.

Details over de nieuwe game

De post heeft het over meerdere elementen binnen de nieuwe game. Onder andere het swingen aan je web zal een overhaul krijgen. Er komt een nieuwe Web-Chain mechanic waarbij je een chain-of-webs kan maken tussen punt A en punt B. Als je dan op een bepaald punt komt zipt Spidey meteen door naar het volgende punt. Zie het als een web-snelweg.

Nieuwe karakters die in de game zullen verschijnen zijn onder andere Carnage, Mysterio, Eddie Brock en Harry Osborn. Hierin zal Harry Osborn Venom spelen in plaats van Eddie Brock. Waarom Eddie zelf niet Venom zal spelen is nog onbekend. Daarnaast zal Miles Morales een speelbaar karakter worden. Dit was al zo in de eerste game maar de developers schijnen te kijken of je met ook Miles zou kunnen free roamen. Hij is natuurlijk gebeten aan het einde van de vorige Spider-Man game en dit brengt op gameplay gebied een mogelijke vernieuwing met zich mee.

De game zal zich afspelen in de winter. Ongeveer vijf tot zes maanden na de eerste game. De nieuwe gebieden zullen Brooklyn en Queens zijn en natuurlijk is ook deze game helemaal single player.

Is dit geloofwaardig?

Dat er, na het succes van de eerste game, een tweede Spider-Man zou komen is natuurlijk voor de hand liggend. Nieuwe gebieden, Brooklyn en Queens, lijken ook een inkoppertje natuurlijk. Een nieuwe game moet altijd extra gebieden hebben anders heb je dezelfde game met betere graphics. Dat Miles ook speelbaar zal worden was ook te verwachten na het einde van Marvel’s Spider-Man. Dat Harry Osborn Venom zal worden zag men ook al aankomen aan de hand van de end-credits van de eerste game. Dit is ook zonder insider informatie natuurlijk te bedenken met een beetje fantasie. We gaan meemaken of deze mysterieuze lekker dan ook gelijk heeft want in de zomer moet de nieuwe game aangekondigd worden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch