Menu Premium
Loading...

Nieuwe gameplay trailer Dead Island: Definitive Collection

Mark Hoogland 03/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de screenshots van vorige week mogen we je vandaag verblijden met bewegende beelden van de Dead Island: Definitive Edition. Check snel de beelden om te zien hoe het bloed en ledematen van talloze zombies in opgepoetste vorm over je beeldscherm vliegen!

Waar het gros van de gametrailers lovende kritieken uit de media citeert, pocht de trailer voor Dead Island: Definitive Collection met niet al te serieuze ‘dead facts’. Zo heeft de game naar eigen zeggen meer dan een miljoen ‘best zombie game ever’ ontvangen, bevat hij meer roadkill dan Oklahoma en meer wandelende lijken dan Washington D.C. Een behoorlijk melig stukje PR dus voor de twee tropische zombiegames, die dankzij een nieuwe engine een flinke verbetering hebben doorgemaakt.

De Definitive Editions voor zowel Dead Island als Dead Island: Riptide verschijnen op 31 mei voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Tegelijkertijd verschijnt de sidescroller Dead Island Retro Revenge, die je gratis krijgt bij de compilatie Dead Island: Definitive Collection.

2016_05_03_NieuweGameplayTrailerDeadIslandDefinitiveCollection

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch