Menu Premium

Nieuwe FlatOut in ontwikkeling

Karen Koch 08/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van het racing-genre kennen de naam FlatOut vast en zeker. In deze games is het de bedoeling om zo veel mogelijk te slopen op weg naar de finish én om toch nog als eerste te eindigen. Fans van deze demolition derbies kunnen zich in de handjes wrijven, want er is een nieuwe FlatOut in ontwikkeling!

Erg veel is er nog niet over bekend. Het enige wat uitgever Strategy First over de game kwijt wil, is dat het project meerdere miljoenen zal kosten. Daarnaast benadrukt de uitgever dat FlatOut hun belangrijkste franchise is en dat ze echt iets goeds van deze game willen maken. Ze willen dan ook veel input vanuit de community hebben om de game tot een samenhangend geheel te vormen. Om dit te bereiken, werken ze samen met ontwikkelaar Kylotonn Entertainment, die met deze game voor de eerste keer aan FlatOut werken. De vorige FlatOut, die uitkwam in 2011, werd ontwikkeld door Team6 Game Studios.

Veel details zijn er dus nog niet, maar wel wil Strategy First de game in 2016 uitbrengen op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Hebben jullie zin in een nieuwe demolition derby, of zijn er al genoeg nieuwe racers uitgekomen?

Bron: Eurogamer

Nieuwe FlatOut in ontwikkeling

Nieuwe FlatOut in ontwikkeling

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch