Menu Premium

Nieuwe Fallout 4 Patch verschenen voor PC

Lisette Atsma 01/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda rolt vandaag een nieuwe patch uit voor de PC versie van Fallout 4. De patch introduceert een aantal nieuwe features, maar houdt zich vooral bezig met het oplossen van een hele reeks bugs. De patch verschijnt later deze week op Xbox One en PlayStation 4.

Patch 1.3 introduceert een paar PC-only features, zoals een Ambient Occlusion setting, verbeterde “ESDF” key remapping support in workshop mode en nieuwe weapon debris effecten voor NVIDIA-kaarten.

Wat voor velen misschien nog wel veel belangrijker is, is de hele lijst aan gameplay, quest en workshop fixes. Zo laat Diamond City House vanaf nu zien hoeveel elektriciteit er gegenereerd wordt, kun je tijdens Confidence Man nu Bull en Gouger doden en zullen sommige spelers niet meer tegen het probleem aan lopen dat ze naar een andere locatie teleporteren wanneer ze proberen te richten.

De volledige lijst fixes kun je bij Bethesda checken. Ben jij tegen een bug aangelopen waarvan je hoopt dat deze patch het oplost? Laat het weten in de comments!

Bron: Bethesda

Nieuwe Fallout 4 Patch verschenen voor PC

Nieuwe Fallout 4 Patch verschenen voor PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch