Menu Premium
Loading...

Nieuwe details van Quantum Break onthuld

Karen Koch 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de eerste onthulling van Quantum Break in 2013 is het behoorlijk stil geweest rondom de game. Toch waren gamers na deze eerste introductie van Quantum Break dusdaning onder de indruk dat ze er wel aan bleven dachten. Tijdens de E3 dit jaar had men ook sterke hoop dat er meer details over deze futuristische shooter bekend zouden worden gemaakt, maar wederom kwam er niks. De Gamescom brengt echter eindelijk een einde aan deze onzekerheid, want er zijn nieuwe details van Quantum Break onthuld!

In de game speel je als Jack Joyce in een wereld waar de tijd letterlijk uit elkaar aan het vallen is. Na een experiment met tijdreizen helemaal fout is gegaan, is de tijd in de echte wereld aan het desintegreren. Natuurlijk zou een held geen held zijn als hij dit niet tegen probeerde te gaan, en dus gaat Jack Joyce op zoek naar een oplossing voor dit enorme probleem.

In een live demo van de gameplay van Quantum Break laat de ontwikkelaar ook zien wat Jack Joyce zo speciaal maakt. Hij kan namelijk tijd manipuleren, zo kan hij er bijvoorbeeld snel door de tijd heen knallen om zo tegenstanders in de war te maken of juist tijd stilzetten zodat hij kogels kan tegenhouden. Een groot deel van de gameplay zal dus draaien om het manipuleren van tijd om zo veel mogelijk voordelen te creëren, maar er zijn ook zogenaamde stutters die Jack niét kan beheersen. Zo laat de demo een ongeluk op een brug zien waar alles plotseling bevriest. Om uit deze stutter te komen, zal hij de big bad die zich aan het einde hiervan bevindt een kopje kleiner moeten maken.

De game zal zich in 2015 een weg exclusief naar de Xbox One banen. Tot die tijd hopen we nog veel meer te horen en zien van Quantum Break, want het publiek is niet minder enthousiast geworden na de demo.

Nieuwe details van Quantum Break onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch