Menu Premium

Nieuwe details Kingdom Hearts 3

Karen Koch 23/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu iedereen laaiend enthouasiast is gemaakt met de trailer van de E3, vond Tetsuya Nomura, de man achter de Kingdom Hearts-games, het tijd om wat nieuwe details over Kingdom Hearts 3 uit de doeken te doen. Dit deed hij in een interview en wat hij daar over de game heeft gezegd, lees je hier!

In de E3 trailer van de game konden we al zien dat de wereld van Tangled toegankelijk zou zijn. Nu heeft Nomura ook verklapt dat ze zo veel mogelijk nieuwe werelden in de game hebben geprobeerd te stoppen. Of, liever gezegd, de game zal voornamelijk uit nog niet eerder bezochte werelden bestaan! Daarnaast komen de klassieke commando’s van Attack en Magic terug, in tegenstelling tot wat ze in Birth By Sleep ervan hadden gemaakt. Sora krijgt ook wat nieuwe stunts in zijn arsenaal, want er wordt een freerunning optie geïmplementeerd. Je zal in Kingdom Hearts 3 dus ook, bijvoorbeeld, kunnen wallrunnen. Kingdom Hearts 3 gaat echter wel het einde zijn van een aantal verhalen, zoals die van Xehanort. Deze antagonist kwam in alle eerdere delen van de serie al voor, maar zijn verhaal zal dus definitief eindigen met dit nieuwe deel van Kingdom Hearts. Dit betekent echter niet dat Kingdom Hearts als gameserie eindigt. Er worden volgens Nomura zelfs al plannen gemaakt over wat ze hierna met de games gaan doen!

Meer informatie over een releasedatum had Nomura nog niet. Hij wilde wel kwijt dat ze een tijdsperiode in gedachten hadden, maar niet wanneer dit was. Meer informatie hierover volgt in november, tijdens een Kingdom Hearts fan event in Japan.

Bron: Gematsu

Nieuwe details Kingdom Hearts 3

Nieuwe details Kingdom Hearts 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch