Menu Premium

Nieuwe details Hero Power in Guitar Hero Live

Karim Shehata 08/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan het einde van dit jaar verschijnt Guitar Hero Live, de game waarmee Activision gaat proberen de Guitar Hero-franchise terug te brengen. Dit doen ontwikkelaar FreeStyleGames en uitgever Activision door nieuwe features toe te voegen aan de game, waaronder de gitaar met zes knoppen en door Star Power te vervangen met Hero Power. Over de laatste feature zijn nu meer details naar buiten gekomen.

In eerdere Guitar Hero-games haalde je nog Star Power tijdens het spelen van de nummers zelf, maar met Hero Powers lijkt dit niet het geval te zijn. Er wordt namelijk gesproken van een in-game valuta, die je kunt gebruiken om de verschillende vormen van Hero Powers te ‘kopen’. Deze in-game valuta verdien je door simpelweg veel Guitar Hero Live te spelen.

Nu hoor ik je denken: “Verschillende Hero Powers?” Ja zeker! Niet langer is er één Hero Power, maar zijn er een hoop verschillende die je over verschillende obstakels tijdens nummers heen helpen. Voordat je een nummer kiest om te gaan spelen in Guitar Hero Live, kun je één van de volgende Hero Powers uitkiezen:

  • Clear Highway – Haalt onmiddellijk alle directe noten weg uit je note highway. De noten worden geteld als hits, wat bijdraagt aan je score, score streak en score multiplier.
  • Double Multiplier – Je score multiplier verdubbelt voor de duur dat je deze Hero Power inzet.
  • Dial Down – Verlaagt tijdelijk de hoeveelheid notes op je note highway. Dit is vooral voordelig tijdens moeilijke passage in een nummer. Zo handhaaf je eenvoudiger een big score multiplier.
  • Dial Up – Verhoogt tijdelijk de hoeveelheid notes op je note highway. Zo kun je je score verhogen.
  • Score Chaser – De maximale score multiplier wordt tijdelijk verdubbeld.
  • Safety Net – Houdt je multiplier en score streak op de huidige waarde.
  • Invincibility – Raakt tijdelijk alle noten, en het missen van noten wordt niet geregistreerd.

Wat vind jij van alle aanpassingen aan de Guitar Hero-franchise, waaronder de veranderingen aan de voormalige Star Power-functie? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Activision

Nieuwe details Hero Power in Guitar Hero Live

Nieuwe details Hero Power in Guitar Hero Live

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch